0 

Maak een kunstwerk van jouw herinnering

persoonlijk schilderij van foto van een hond huisdier

Herken jij dit ook? Je hebt een waardevolle foto waar je iets bijzonders mee wilt doen. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om je foto af te drukken, maar je vindt net niet wat je zoekt. Je bent op zoek naar iets unieks!

Stop nu met zoeken. Studio String Art maakt voor jou een karakterstiek kunstwerk op basis van jouw foto.

Een kunstwerk dat in ieder interieur tot zijn recht komt. Tijdloos, sfeervol en persoonlijk. Een kunstwerk dat je blijft verbazen, intrigeren en verwonderen. Jouw herinnering is uniek. Daar hoort een uniek kunstwerk bij.

Jouw herinnering is uniek

foto van dierbare omgezet in schilderij met String Art techniek           299,-
persoonlijk hond huisdier schilderij kunstwerk omgezet van foto

Bekijk nu jouw unieke kunstwerk

Mijn naam is Joost Brilman en ik viel bijna van mijn stoel toen ik deze techniek voor het eerst zag. Dit wilde ik ook, geen plat canvas meer! En dat is gelukt! En het mooie is.. String Art is nu ook voor jou beschikbaar!

Dit is niet vanzelf gegaan. Nadat ik alles heb gelezen over String Art en mezelf deze kunstvorm heb aangeleerd ben ik de techniek gaan verbeteren naar eigen inzicht.

Een String Artwork van duizenden draden is complex en kost veel tijd om te maken. Gelukkig kan ik nu op voorhand bepalen hoe jouw foto er uit komt te zien als String Artwork.

Benieuwd? Bekijk direct gratis jouw foto opgebouwd uit duizenden draden.
Joost Brilman

Bekijk nu jouw unieke kunstwerk

voortgang: bijna voltooid Naar wie kan ik het voorbeeld opsturen?


Reviews en ervaringen

★★★★★

Tea:

"Oog in in oog met een oog dat mijn ‘soul’ had geraakt In de pop-up store viel mijn oog op het oog dat naar ik later vernam “Soul” heet, mooie naam voor dit eigentijdse kunstwerk. Na enkele dagen door de ontwerper zelf bezorgd bij mij thuis omdat ik het nogal een zwaar en onhandig formaat vond om mee te nemen in de bus. Erg leuk om hem ontmoet te hebben. Gaat een mooi plekje krijgen aan mijn muur."

Rock n Roll Lady:

"Prachtig product. Snel geleverd, precies zoals ik het wilde hebben. Goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding. Er was keuze uit meerdere modellen. Ik heb gekozen voor een bestaand ontwerp inclusief stalen lijst. Het eindresultaat is een compleet product. Een echt kunststuk aan de muur."

Peter:

"Indrukwekkend Persoonlijk geholpen met zeer mooi resultaat!"

×
× Download PDF
Sluit
logo of Studio String Art small
Foto wordt geladen . . .
×

Kies de uitsnede door de foto te vergroten en verschuiven.

      -      +