0 

Unieke kunstwerken van draad voor jouw lege muur

Studio String Art

Joost van Studio String Art met wanddecoratie gezien bij VTwonen

Mijn professionele achtergrond als Electrical Engineer heeft me gevormd als systeem ontwerper en heeft me geleerd om complexe systemen op een exacte manier te begrijpen. Visuele perceptie is echter minder exact, het fascineert me en daagt me uit het te doorgronden. In 2019 heb ik ben ik gestopt als full time engineer om String Art naar een hoger niveau te tillen.

Een String Artwork van duizenden draden is complex en kost veel tijd om te maken. Gelukkig kan ik nu op voorhand bepalen hoe jouw foto er uit komt te zien als String Artwork. Klik hier om een voorbeeld te bekijken.

Studio String Art streeft naar een ‘5 sterren’ beoordeling, service & kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Vragen, ideeën of zin om samen te werken? Neem contact met me op, ik help je graag.

Joost Brilman

Betaalbare kunstwerken voor jouw lege wand.
Wat ga jij ophangen?


Reviews en ervaringen

★★★★★

Linda:

"Prachtig kunstwerk gemaakt door Studio Stringart!
Heel apart en echt anders dan een gewoon schilderij of een fotoafbeelding. Een echt kunstwerk! Er wordt echt meegedacht door Joost en er wordt meegekeken naar het mooiste resultaat. Zeer tevreden en zal zeker nog eens een mooi artwork bestellen. Heel blij mee!"

Tea:

"Oog in in oog met een oog dat mijn ‘soul’ had geraakt In de pop-up store viel mijn oog op het oog dat naar ik later vernam “Soul” heet, mooie naam voor dit eigentijdse kunstwerk. Na enkele dagen door de ontwerper zelf bezorgd bij mij thuis omdat ik het nogal een zwaar en onhandig formaat vond om mee te nemen in de bus. Erg leuk om hem ontmoet te hebben. Gaat een mooi plekje krijgen aan mijn muur."

Lilian Voshaar:

"Echt heel mooi de Soul stringart. We genieten er elke dag van, wat een aanwinst! Snel geleverd, goed verpakt!"

×
× Download PDF
Sluit
logo of Studio String Art small
Foto wordt geladen . . .
×

Kies de uitsnede door de foto te vergroten en verschuiven.

      -      +